Syksy saapuu ja niinpä lähestyvät myös vihreiden puoluekokous sekä Vihreiden nuorten liittokokous!

Vihreiden puoluekokous järjestetään etäyhteyksin 11.-12.9. Kokouksen tärkeimpänä päätösasiana on puolueen henkilövalinnat. Lisäksi käsitellään jäsenaloitteita. Helsingin vihreät nuoret nimeää kokoukseen 11 äänivaltaista edustajaa ja 11 varaedustajaa.

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton liittokokous järjestetään marraskuussa, alustavasti 26.-28.11. Kokouksen tarkemmasta toteutuksesta tiedotetaan lähempänä, ja tarkka ajankohta vahvistetaan pian. Kokouksessa mm. valitaan liitolle uusi tasa-arvoinen puheenjohtaja Peppi Seppälän työpariksi ja päätetään talousarviosta sekä toimintasuunnitelmasta tulevalle vuodelle. Helsingin vihreät nuoret nimeää kokoukseen 16 äänivaltaista edustajaa ja 16 varaedustajaa.

Kokousedustajista päättää yhdistyksen kokous, joka kokoontuu 26.8. kello 18.30 alkaen. Kokouskutsu esityslistoineen ja osallistumislinkkeineen lähetetään jäsenille sähköpostitse viimeistään 7 vuorokautta ennen kokousta. Suosittelemmme kaikille etäosallistumista vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi. Mikäli olet jäsen, mutta kutsu ei löydä perille, olethan yhteydessä toiminnanjohtajaan!

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi kokousedustajan paikkoihin jo nyt kahdella erillisellä lomakkeella. Ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, mutta suosittelemme lämpimästi täyttämään hakemuslomakkeen ennen kokousta.

Puoluekokoukseen: https://bit.ly/puoluekokoukseen

Liittokokoukseen: https://bit.ly/liittariin

Huomaathan, että hakijoita on usein enemmän kuin paikkoja, joten kirjoita lomakkeelle vapaamuotoinen hakemuksesi ja tule mahdollisuuksien mukaan paikalle yhdistyksen kokoukseen!

Lisätietoja hausta antaa toiminnanjohtaja Heidi Rättyä, heidi.rattya@vihreatnuoret.fi