Tule mukaan toimintaan!

 

TAPAHTUMAT

Helsingin vihreät nuoret järjestää vuoden ympäri tapahtumia, joihin olet enemmän kuin tervetullut tutustumaan uusiin ihmisiin ja toimintaan. Tapahtumistamme saat tietoa seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa. Ilmoitamme tapahtumista muös tapahtumakalenterista. Esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa järjestettävät Uusien illat ja noin kuukausittain järjestettävät Kantapöydät ovat helppo tapa tutustua toimintaamme!

 

TIIMIT

Helsingin vihreissä nuorissa nuoret ovat keskiössä toiminnan suunnittelemisessa ja toteuttamisessa. Vuonna 2024 meillä toimii kaksi temaattista tiimiä, joiden toimintaan olet tervetullut liittymään milloin tahansa: politiikka- ja viestintätiimi sekä tapahtumatiimi. Tiimejä johtavat hallituksen jäsenet, ja mukaan pääset ottamalla yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan tai toiminnanjohtajaan tai laittamalla meille viestiä Instagramissa! 

 

HALLITUS

Helsingin vihreiden nuorten hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa, joka järjestetään tyypillisesti marras-joulukuussa. Hallitukseen hausta viestitään ennen kokousta, ja vielä kokouksessakin voi asettua ehdolle. Hallituksen jäseniltä ei vaadita erityistä osaamista, vaan mukaan voi hakea oppimaan uutta ja harjoittelemaan järjestötoimintaa!