Helsingfors Gröna unga

 

Helsingfors gröna unga är en medlemsförening av de Gröna unga och studerande, Helsingfors Grönas ungdomsförening och medlem av det Gröna förbundet. Vi gör feministisk och ambitiös politik för miljön, jämställdhet och inkludering av unga. 

 

Händelser

Helsingfors gröna unga ordnar evenemang och aktiviteter för alla intresserade under hela året. Du är mer än välkommen att delta våra evenemang och bekanta dig av vår verksamhet och träffa nya människor. Bra sätt att bekanta sig med oss är exempelvis de nyas kväll som ordnas två gånger om året och åsiktsbordet som ordnas månatligen. Du kan få information om våra evenemang genom att följa oss på Instagram eller andra sociala medier. 

 

Team

I Helsingfors gröna unga är det unga som planerar och förverkligar vår verksamhet. År 2022 har vi tre tematiska grupper till vars verksamhet du kan komma med när som helst: politikteamet, kommunikationsteamet och evenemangsteamet. 

Politikteamet är ansvarigt för vår politiska verksamhet samt ordnar politiska diskussionskvällar, i kommunikationsteamet får du utveckla dina kunskaper i kommunikation och kampanjföring, och i evenemangsteamet kan du planera våra aktiviteter. 

Teamen leds av styrelsemedlemmar och du kan gå med i teamen genom att kontakta styrelsens ordförande eller verksamhetsledaren. 

 

Styrelsen

Helsingfors gröna ungas styrelse väljs årligen på höstmötet som vanligen ordnas i oktober-november. Om styrelseansökan informeras före mötet och man kan också ställa upp till styrelsen ännu under mötet. Av styrelsens medlemmar krävs ingen särskild erfarenhet, utan man kan ställa upp för att lära sig något nytt och öva sig i föreningsverksamhet. Välkommen till Helsingfors gröna unga

Genom att komma med i Gröna unga och studerandenas förbund är du med och förändrar världen och skyddar människovärdet, klimatet och de utsatta i samhället. 

 

Vi arbetar tillsammans varje dag för klimatet, jämställdhet, utbildning och en grönare framtid. Det finns lika många sätt att vara medlem i Gröna unga som det finns medlemmar. Med att betala medlemsavgiften stödjer du vårt arbete för en bättre värld, eller genom att bli en aktiv medlem i vår gemenskap

Bli medlem

De gröna är inte bara ett politiskt parti – vi är en rörelse som är lika stark som dess medlemmar. Du är hjärtligt välkommen i vår verksamhet.

 

Följ oss också på Instagram @nuhevi samt på  Twitter @Nuhevi_ry!

 

Kontaktpersoner

 

Vill du komma med i vår verksamhet? Väckte det några frågor hos dig? Skicka ett meddelande åt oss!

 

Verksamhetsledare

Maija Linkola

maija.linkola@vihreatnuoret.fi

044 067 9800

Ordförande

Elisa Haikola

haikola.elisa@gmail.com