Lähde mukaan edustamaan Helsingin Vihreitä Nuoria Vihreiden puoluekokouksessa!

Vihreiden puoluekokous järjestetään 21.–22.5. Joensuussa. Kokouksen tärkeimpänä asiana on uuden poliittisen ohjelman hyväksyminen. Poliittinen ohjelma listaa kaikki ne tavoitteet ja keinot, joihin puolueena pyrimme. Helsingin vihreät nuoret nimeää kokoukseen 8 äänivaltaista edustajaa ja 8 varaedustajaa.

Kokousedustajista päättää yhdistyksen kokous, joka kokoontuu 24.2. kello 17.00 alkaen puoluetoimistolla, ja tarvittaessa etänä. Kokouskutsu esityslistoineen ja osallistumislinkkeineen lähetetään jäsenille sähköpostitse viimeistään 7 vuorokautta ennen kokousta. Mikäli olet jäsen, mutta kutsu ei löydä perille, olethan yhteydessä toiminnanjohtajaan!

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi kokousedustajan paikkoihin jo nyt erillisellä lomakkeella. Ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana, mutta suosittelemme lämpimästi täyttämään hakemuslomakkeen ennen kokousta. Lomakkeella voit myös samalla ilmoittautua osallistujaksi Helsingin Vihreiden Nuorten kevätkokoukseen.

Huomaathan, että hakijoita on usein enemmän kuin paikkoja, joten kirjoita lomakkeelle vapaamuotoinen hakemuksesi ja tule mahdollisuuksien mukaan paikalle yhdistyksen kokoukseen!

Kaipaatko lisää tietoa? Laita meille viestiä (julia.kerkela@vihreatnuoret.fi)