Helsingin Vihreiden Nuorten toiminnanjohtajaksi on valittu Heidi Rättyä. 25-vuotias Rättyä opiskelee englantia Jyväskylän yliopistossa ja on kerryttänyt järjestöalan kokemusta muun muassa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksessa.

“On mahtavaa saada Heidin kaltainen osaaja meille vahvistamaan työyhteisöämme. Uskon, että Heidillä on visiota ja intoa viedä Helsingin Vihreitä Nuoria eteenpäin myös tässä hieman haastavassa ajassa sekä tukea luottareita ja aktiiveja kohti kuntavaaleja!”, summaa liiton pääsihteeri Bicca Olin.

“Odotan innoissani, että pääsen tekemään Heidin kanssa yhteistyötä järjestön kehittämiseksi. Uskon, että Heidi tuo Nuheviin asiantuntevuutta ja innovatiivisuutta myös näinä kiireellisinä aikoina”, toteaa Helsingin Vihreiden Nuorten puheenjohtaja Timofei Ulyanov.

“Helsingin Vihreillä Nuorilla on valtavasti potentiaalia menestyä ensi vuoden kuntavaaleissa! On upeaa päästä työskentelemään vihreän vaalivoiton ja paremman Helsingin eteen yhdessä aktiivien ja hallituksen kanssa,” Rättyä toteaa valinnastaan.

Helsingin Vihreiden Nuorten toiminnanjohtajana Rättyä vastaa yhdistyksen taloudesta ja hallinnosta, sisäisestä viestinnästä, ulkoisen viestinnän koordinoinnista sekä jäsenhankinnasta ja toiminnan suunnittelusta yhdessä hallituksen kanssa. Rättyä aloittaa tehtävässä 1. syyskuuta.