Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eurooppa tulevaisuudessa ja nyt: Eurooppa-päivän keskustelutilaisuus Ikivihreiden kanssa

9.5.2022 @ klo 16:45 - klo 20:00

Millaiselta Euroopan tulevaisuus näyttää 2050-luvulla? Minkälaista roolia nuoret ja ikääntyneet tulevat siinä edustamaan? Miten sukupolvien välistä yhdenvertaisuutta voidaan edistää Euroopassa? 🇪🇺💫

Helsingin Vihreät Nuoret, Ikivihreät sekä Helsingin seudun Ikivihreät järjestävät yhdessä Eurooppa-päivänä 9.5. Eurooppa nyt ja tulevaisuudessa -keskustelutilaisuuden. Millaista on eurooppalainen sukupolvikeskustelu, ja mitä voisimme oppia toisiltamme? Tervetuloa keskustelemaan kanssamme Euroopan nykytilasta ja tulevaisuudesta, sekä kasvattamaan ymmärrystä niin ikääntyneiden kuin nuortenkin asemasta.

Tapahtuman avaa ulkoministeri Pekka Haavisto. Mukana keskustelemassa ovat Europarlamentaarikko Heidi Hautala, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen Pekka Sauri, Oikeusvaltiokeskuksen johtaja Tuija Brax, Valtion nuorisoneuvoston varapuheenjohtaja Brigita Krasniqi sekä Eurooppanuorten hallituksen jäsen Samuel Tammekann. Tervetuloa esittämään kysymyksiä niin Pekka Haavistolle, kuin paneeliin osallistuville!

ℹ️ Mitä? Eurooppa nyt ja tulevaisuudessa -keskustelutilaisuus sukupolvien näkökulmasta.
⏰ Milloin? Eurooppa-päivänä ma 9.5. klo 16:45-20:00.
📍Missä? Hybridinä Vihreiden puoluetoimistolla, Mannerheimintie 15b A, 4.krs (kulku kiinteistöön ei ole esteetön) sekä Google meets -alustalla.

Tilaisuus on avoin kaikille ja maksuton. Edellytämme kuitenkin ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varautua tarjoiluihin sekä etäosallistumislinkkeihin. Ilmoittautumaan pääset osoitteessa bit.ly/sukupolvieneurooppa. Löydät tapahtuman myös Facebookista, linkki biossa. Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
9.5.2022
Aika:
klo 16:45 - klo 20:00

Tapahtumapaikka

Puoluetoimisto
Mannerheimintie 15b A 4.krs
Helsinki, 00260 Finland
+ Google Map