Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesä-Hesa -rastiseikkailu

5.8.2023 @ klo 11:00 - klo 17:00

Helsingin vihreät nuoret järjestää lauantaina 5.8. vuosien tauon jälkeen kesän hauskimman tapahtuman Kesä-Hesa -rastiseikkailun!

Luvassa on kisailua 4-6 hengen joukkueissa erilaisten enemmän tai vähemmän poliittisten tehtävien parissa ympäri Helsinkiä. Päivä huipentuu yhteiseen illanviettoon, jossa käydään läpi päivällä suoritetut rastit, palkitaan joukkueet sekä vietetään rentoa aikaa yhdessä.

Ilmoittaudu mukaan kesän hauskimpaan tapahtumaan 3.8. mennessä!

Tapahtuma on suunnattu kaikille hauskanpidosta ja vihreydestä kiinnostuneille. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta politiikasta tai vihreydestä, uteliaisuus ja avoin mieli kantaa pitkälle. Voit olla aivan uusi tai jo pidempään mukana ollut konkari tai alumni, kierrokselta löytyy varmasti uutta kaikenlaisille osallistujille.

Tapahtumaan voit ilmoittautua itseksesi tai kaverin kanssa – joukkueet arvotaan, mutta otamme ilmoittautumislomakkeella jätetyt toiveet huomioon.

Päivän aikataulu:
11.00 Brunssi puoluetoimistolla
11.30 Pelin ohjeistus ja jako joukkueisiin
12.00 Rastiseikkailu alkaa
16.00 Rastiseikkailu päättyy
16.15 Tulosten läpikäynti ja palkintojen jako
16.30 Vapaamuotoinen piknik Hesperianpuistossa

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu osoitteessa bit.ly/kesahesa23

Kattaaksemme järjestelystä aiheutuneita kuluja, pyydämme teitä maksamaan 5€ osallistumismaksun Helsingin vihreiden nuorten verkkokaupassa (linkki löytyy ilmoittautumislomakkeesta). Jos osallistumismaksu muodostuu esteeksi osallistumisellesi, otatahan yhteyttä puheenjohtajaamme leia Alapuraseen: leia.alapuranen@outlook.com

Tiedot

Päivämäärä:
5.8.2023
Aika:
klo 11:00 - klo 17:00

Tapahtumapaikka

Puoluetoimisto
Mannerheimintie 15b A 4.krs
Helsinki, 00260 Finland
+ Google Map