Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorisojärjestöjen yhteinen Helsinki Pride piknik

27.6.2023 @ klo 17:00 - klo 19:00

Helsingin poliittiset nuoriso- ja opiskelijajärjestöt järjestävät yhteispoliittisen sateenkaaripiknikin Pride-viikolla tiistaina 27.6. kello 17:00-19:00 Kaisaniemen puistossa!

Luvassa on jälleen perinteiden mukaisesti yhteistä ajanviettoa, sateenkaaripoliittista keskustelua ja chillailua. Tule tänne tapaamaan uusia ihmisiä ja nauttimaan kesästä!

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä vaadi etukäteisilmoittautumista.

Tuo ennen kaikkea itsesi, kaverisi, viltti ja juotavaa! Järjestöt hoitavat paikalle yhteisiä ruokatarjoiluja. Tapahtumassa on myös mahdollista maalata kylttejä Pride-kulkuetta varten, välineitä riittää muutamille ensimmäisille, joten kannattaa ottaa omia kylttitarvikkeita halutessaan.

Tapahtumalla on säävaraus, eli huonon sään sattuessa tapahtuma perutaan.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat kunnioittamaan kaikkien paikalle saapuvien ja erityisesti sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien itsemääräämisoikeutta ja identiteettiä, sekä korjaamaan käytöstään, mikäli muut osallistujat kokevat sen ongelmalliseksi. Tarkoituksena on, että kaikilla on turvallista olla tapahtumassa.

Jos sinulla on toiveita tai kysymyksiä koskien tapahtumaa, tai turvallisemman tilan periaatteita, voit olla yhteydessä tapahtuman järjestäjiin ja häirintäyhdyshenkilöihin Maija Linkolaan (044 067 9800) tai Venla Kajaniin (044 985 7176).

Tiedot

Päivämäärä:
27.6.2023
Aika:
klo 17:00 - klo 19:00

Tapahtumapaikka

Kaisaniemen puisto